Добредојдовте на официјалната страна на АгроКуклиш

follow url Агро-Куклиш е земјоделска задруга основана во Декември 2014 год., како иницијатива од 14 вредни, иновативни, напредно размислување и прогресивни фармери, на кои главна дејност е производство на зеленчук и овошје во областа на Куклиш, Струмица, Р.Македонија.

Клиентите на прво место

Внимателно сортирање

Беспрекорна испорака

Погледнете ја палетата на производи

Производите се поделени по достапност по период во годината

source site

Достапност

Зошто Агро Куклиш?

1. Затоа што клиентот го добива она што го бара

here Како компанија се сплотивме од повеке одгледувачи на земјоделски производи во едно. Затоа што знаеме што е потребно за Вас како наш иден клиент.

2. Органско производство

korean wife cheating porn Се грижиме за нашите произовди да бидат со веродостојни со прописисите кои се неопходни во производството и одгледувањето на земјоделски производи. Здравата храна е она што му е потребна на човекот.

3. Високо квалификуван тим

go site Агро-Куклиш, како компанија е создадена од луѓе кои повеќе години се во земјоделието, искусни и луѓе кои ја ценат и ја почитуваат соработката, луѓе кои остануваат доследни во процесот на одгледувањето на земјоделските култури како и луѓе кои контролата врз производите ја извршуваат строго и професионално.

Кратка палета од нашите производи

http://findlawyersca.com/clear-discharge-after-sex За да ја погледнете во целост палетата на производи одете во делот 'Производи'

Photo0035

Зелка

follow Зеленчук, Сите

jabolka

Јаболка

Овошје, Сите

kivi-720x406

Киви

Сите, Тропско овошје

608a17b566fb814a5d69bdedc2e20d89_header

Мандарина

Сите, Тропско овошје

Greybeard-Summer-Squash-Seeds-Sunrise-Seeds-Inc

Тиквички

Зеленчук, Сите

hju-720x406

Портокал

Сите, Тропско овошје

lemon-banner-new-720x317

Лимон

Сите, Тропско овошје

tomatoes1

Домати

Зеленчук, Сите

259-640x4061

Пиперка

Зеленчук, Сите

Bio - Blumenkohl

Карфиол

Зеленчук, Сите

praska

Праска

Овошје, Сите

grapefruit-720x406

Грејпфрут

Сите, Тропско овошје