Кратко интро за нашата компанија

siser give her brotte a blowjob Агро-Куклиш е земјоделска задруга основана во Декември 2014 год., како иницијатива од 14 вредни, иновативни, напредно размислување и прогресивни фармери, на кои главна дејност е производство на зеленчук и овошје во областа на Куклиш, Струмица, Р.Македонија. large african pussy Нашата компанија е формирана врз основа на претпоставката, дека ако група на луге со слични цели се соберат заедно, тие може да постигнат многу повеке отколку што можат да постигнат ако се сами. follow url Како Земјоделска Задруга, нашата главна цел е создавање на препознатлив бренд на нашите сопствени производи, а тие се Домати, Зелка, Компир, Краставица, Корнишон, Куртова Капија, Зелен Пипер, Лута Пиперка, Кромид, и исто така и овошје како што е Лубеница, Диња, Грозје, Киви, Праска, Нектарина, Слива и со нашите производи да бидеме ккомпетативни на пазарот на глобално ниво. Ние навистина сме компанија која размислува глобално ниво, но напорно работиме на локално, каде што целите на членовите се на прво место, а тие цели се последниот потрошувач секогаш да биде задоволен. enter КАКО ги работиме и остваруваме работите е друг дел од филозофијата на Земјоделската задруга Агро-Куклиш. На прво место се лугето. Водени сме од постигнување на најдобри резултати. Имаме интегритет. Дисцплинирани сме. Фокусирани сме на последниот потрошувач на нашите зеленчуци и овошја. И се водиме по тие најважни вредности дневно. tayuya gangbanged by kage bunshin fanfiction Нашите вработени и бизнис партнери ја делат нашата страст за придружување на нашата мисија и нашите најважни вредности и да продолжиме да стануваме се подобри и подобри. http://afcmarseille.com/porn/american-teen-squirting Ние сме горди да бидеме прогресивни, со напредно размислување и силни. Ние сме одлучни да го водиме патот кога станува збор за земјоделството во Куклиш но исто така и низ целата земја.

http://madewithlovequiltstore.com